Вугільний гриль

 

Вугільний гриль – сучасна заміна мангалу. Якщо у Вас достатньо місця на відкритому повітрі, хорошим вибором для Вас може стати вугільний гриль з широкими функціоналом та кулінарними можливостями.

16.06.2017

Вугільний гриль

Вугільний гриль – сучасна заміна мангалу. Якщо у Вас достатньо місця на відкритому повітрі, хорошим вибором для Вас може стати вугільний гриль з широкими функціоналом та кулінарними можливостями.

 

Гриль швидко розпалюється за допомогою регульованих засувок піддуву повітря, має систему регулювання відстані між решіткою та вугіллям та зручну систему очистки попелу. Його можна легко переміщати по ділянці за допомогою зручних коліс.

На вугільному грилі можна готувати практично все. Можна приготувати стейк, зробити шашлик, закоптити курку чи рибу. Під час приготування, вугілля створює багато диму, що додає неповторного аромату та смаку стравам та ідеально підходить для приготування товстих стейків чи курки. Широкий вибір додаткових аксесуарів, розширить ваші кулінарні можливості. Але будьте уважні: з розжареним вугіллям потрібно бути обережним!