Кукурудза на грилі

 

Кукурудза на грилі – це смачно, ситно та корисно. Така страва стане чудовою прикрасою під час пікніку. Готується така кукурудза дуже просто, але її неперевершений смак Вас вразить.

Кукурудза на грилі

16.07.2017

Кукурудза на грилі


Кукурудза на грилі
 – це смачно, ситно та корисно. Така страва стане чудовою прикрасою під час пікніку. Готується така кукурудза дуже просто, але її неперевершений смак Вас вразить.

Кукурудза на гриль – інгредієнти

 

  • Свіжа кукурудза – 4 качана
  • Йогурт нежирний – 1 склянка
  • Свіжа кінза – 1/4 склянки
  • Тертий пармезан – 1 склянка
  • Сік одного лайма
  • Сіль, мелений перець за смаком
  • Лайми для сервірування страви – 2 шт

 

 

Рецепт приготування кукурудзи на грилі

Приступимо до приготування кукурудзи на грилі. Кукурудзу очистіть від листя, залишивши його трохи біля основи, щоб потім було зручно триматися за це місце. Смажте кукурудзу на грилі, перевертаючи, поки вона не стане золотистого кольору. Нічого страшного, якщо в деяких місцях вона обвуглиться.

Приготуємо заправку для кукурудзи на грилі. Змішайте йогурт, дрібно порізану кінзу, посоліть та поперчіть за смаком, і ретельно перемішайте.

Формуємо нашу страву – кукурудза на грилі. Ще теплу кукурудзу змажте готовою заправкою, полийте соком лайма, посипте пармезаном та прикрасьте четвертинками лайма. Готово!

Смачного!