Подарунки до свят від ГРІЛЕКС

Подарунки до свят від ГРІЛЕКС

15.12.2021

Подарунки до свят від ГРІЛЕКС

Приготування до зимових свят йдуть шаленими темпами, а Вам ще потрібно обрати подарунки для рідних та друзів? Як знайти щось особливе, щось унікальне, що даруватиме шалені емоції та стане в пригоді на роки?

 

 

ГРІЛЕКС, як завжди, радий допомогти, тому ми приготували для вас кілька шикарних пропозицій – подарунки навіть для тих, у кого є все! Саме для Вас стартує традиційна акція

 

 

“Подарунки до свят від ГРІЛЕКС”,

 

 

тому приготуйте багато пакувального паперу (але якщо Ви не хочете цим заморочуватись, то ми допоможемо навіть з цим)!

 

 

Мабуть найяскравішим зимовим подарунком можуть стати червоні керамічні грилі Kamado Joe лінійок Classic та Big, до яких ми одразу даємо у подарунок два великих мішка найкращого аргентинського вугілля Kamado Joe та оригінальний розпалювач Looftlighter, що підготує жар за лічені хвилини навіть у сильний мороз!


 

 

Думаєте, що зима – це не час для барбекю? Газові грилі, які легко та швидко розігріваються навіть при -20°C, одразу переконають вас в протилежному! Обирайте грилі на 3 та більше конфорок та отримуйте у подарунок легкий та безпечний газовий балон, щоб якомога швидше приступити до готування.


 

 

А якщо морозам Вас не залякати і Ви хочете відчути дух справжнього зимового барбекю, тоді обирайте легендарні вугільні грилі та коптильні Oklahoma Joe’s, а ми із задоволенням подаруємо два великих мішка унікального аргентинського вугілля Kamado Joe.

Ну а малюку Oklahoma Joe’s Rambler вистачить і одного мішка вугілля на 9 кілограм!


 

 

Не знайшли серед наших пропозицій те, що шукали? Не біда – до будь-якого гриля ціною до 10.000 грн. ми даруємо два класичні американські соуси для барбекю Sweet Baby Ray’s Sweet’n’Spicy, Hickory&Brown Sugar та зручні щипці для гриля Char-Broil Aspire.

А до грилів ціною понад 10.000 грн. ми даруємо два класичні американські соуси для барбекю Sweet Baby Ray’s Sweet’n’Spicy, Hickory&Brown Sugar, зручні щипці для гриля Char-Broil Aspire та нержавіючий лоток для приготування ребер 2-в-1.

Бажаємо Вам веселих свят і гарного настрою!

 

Не важливо, чи Ви полюбляєте шумні вечірки або надаєте перевагу затишному сімейному колу – гриль завжди допоможе створити незабутню святкову атмосферу.

 

Поспішайте – подарунки люблять усі, але їх кількість не безмежна!

 

Термін акції подовжено до 31-го січня 2022 включно або до закінчення залишків акційних товарів.

*Під подарунком мається на увазі придбання за 1.00 грн.