ДЛЯ HoReCa

 

Гриль-меню – сучасний тренд ресторанної сфери

Гриль-кухня набуває популярності, адже такий спосіб приготування найкраще підкреслює смак та соковитість їжі. З давніх часів приготування їжі на грилі вважається натуральним та найкращим. У світі 90% стейк-хаусів готують на газових грилях. Кухня гриль увійшла у стиль життя цінителів стейків та барбекю. Завдяки унікальній технології приготування їжі TRU-infrared, яку містять грилі наших брендів Char-Broil та Saber, страви готуються швидко та легко. Технологія приготування запобігає спалахам вогню та зберігає продукти соковитими та запашними. Ми підібрали спеціальну серію грилів, яка найкраще підійде для ресторанів та кейтерингових компаній.

 

ПЕРЕГЛЯТУТИ ГРИЛІ >>

 

Запрошуємо Вас до співпраці, напишіть нам на sale@grillex.com.ua або зателефонуйте за номером 068 545 0550.