Грилі Char-Broil: якість, перевірена десятиріччями

25.05.2018

Грилі Char-Broil: якість, перевірена десятиріччями

Грилі Char-Broil: якість, перевірена десятиріччями

У 1948 році Char-Broil представив світу один з перших вугільних грилів. За минулі роки компанія не тільки зберегла міцне місце серед виробників грилів, але і задала чимало стандартів їх виробництва. Еволюція не стоїть на місці, і сьогодні Чар Бройл представляє інноваційні грилі з технологією TRU-Infrared. 

Всі можливі грилі

80 років не пройшли безслідно для Char-Broil, і успішна компанія вийшла далеко за межі виробництва тільки вугільних грилів. Серед продукції Чар Бройл знайдуться гриль-установки на будь-який смак, гаманець і вид палива.

 

Газові грилі. Хочете вибрати ідеальний газовий гриль? Char-Broil пропонує півсотні варіантів на будь-який смак – навіть найсуворіший цінитель барбекю знайде установку до душі і з усіма необхідними функціями.

 

Вугільні грилі. Чар Бройл пропонує більше десятка моделей найсучасніших, зручних і безпечних грилів на твердому паливі. Ви можете вибирати конструкції з різною формою робочої поверхні, глибиною кришки, бічними столиками і т.д., але завжди отримаєте установку, ідеально адаптовану для готування під відкритим небом.

Основні типи вугільних грилів компанії:

  • камадо – грилі в формі яйця, призначені для готування зі збереженням максимальної соковитості продуктів;
  • вугільні класичні – грилі з великими прямокутними ґратами;  
  • коптильні – грилі сферичної форми, в яких вугілля розташовується ближче до грат.

 

 

 

Електричні грилі. Газ і вугілля не для вас, але смачно їсти все одно хочеться? Char-Broil подбав про вас, створивши якісні електрогрилі для готування на вулиці. Відгуки про грилі цього типу тільки позитивні – вони стають ідеальним рішенням в тих місцях, де не можна готувати на звичному паливі.

 

Портативні грилі. Виїжджаєте на природу і не хочете брати з собою громіздкі конструкції для готування? Портативні рішення від Чар Бройл – для вас! Ці компактні установки важать небагато, довго залишаються міцними і досить місткими. Ви можете вибирати газові і вугільні грилі, готувати з ними в поході, на пляжному відпочинку і т.д.

 

Гібридні грилі. Хочете готувати і на газі, і на вугіллі? Не потрібно купувати два грилі – у Char-Broil є рішення набагато зручніше! Гібридні моделі можна завантажувати вугіллям і живити від газових балонів – ви отримуєте всі переваги обох типів грилів, що вічно змагаються, в одній установці. Чудове комбо для відмінних і різноманітних способів готування.

Грилі, які можуть працювати на природному газі. Готувати на пропані занадто дорого? Переходьте на природний газ – у перспективі це дозволить серйозно заощадити.

 

Модульні кухні для готування на вулиці. Хочете справжню гриль-паті по-американськи? Провести ясний теплий вечір під відкритим небом можна з найкомфортнішим приготуванням барбекю. Модульна система Char-Broil дозволить зібрати кухню на вулиці, причому компоненти для неї ви вибираєте самі. В наявності – все, що потрібно: від екстра-міцних кухонних тумб і барних стійок до мийок і багатоконфорочному грилі. Вбудована підсвітка гарантує, що веселощі

можуть тривати і в темряві!

 

Магія TRU-Infrared

Перші грилі за 80 років встигли серйозно змінитися – обзавелися точними системами управління, стали безпечнішими, міцнішими, зручнішими. Char-Broil пішов своїм шляхом у справі поліпшення грилів і представив технологію ТРП-Інфраред, з якої їжа виходить ще смачніше, соковитіше і ніжніше.

 

Як же це працює:

  • сталеві грати гриля абсорбують тепло, що надходить від нагрівального елементу, додатково прогріваючи продукти, які готуються;

  • спеціальна рифлена пластина створює надійний бар’єр між їжею і вогнем – ви можете забути про обгорілі ділянки, які часто залишаються від високих язиків полум’я;

  • тепло рівномірно і швидко розподіляється по робочій поверхні гриля – більше не буде ніяких надлишково гарячих і холодних ділянок.

 

У Char-Broil не забули і про збереження чарівних ароматів справжнього барбекю. Навіть якщо ви готуєте різні продукти на різних рівнях, їхні запахи не будуть перемішуватися між собою!

Зараз у продажу можна знайти 11 моделей грилів Char-Broil з TRU-Infrared.

Все для грилів

Щоб користуватися грилем з комфортом, вам знадобляться спеціальні пристосування. Компанія Чар Бройл подбала і про це – під цим брендом випускається все необхідне для догляду за грилями, підвищення безпеки користувача і т.д.

 

«Рідні» аксесуари для грилів Char-Broil:

  • інструменти для очищення і обслуговування: шкребки, щітки, миючі состави, знімні ручки для решіток;

  • інструменти для готування: лопатки, ножі, двозубі вилки, термощупи, ліхтарики, пензлики, ножиці, ложки, захисні рукавички, «кігті» для м’яса;

  • вугілля, тирса і комплектні аксесуари: електропідпалювачі, ящики, підставки;

  • захисні чохли і сумки для перенесення;

  • решітки, підставки і рожна, а також гачки, шампури і т.д.

  • газові шланги та інше супутнє обладнання.

Ще компанія випускає коптильні і фритюрниці, а також продає запчастини до всіх моделей грилів.