Грилі Saber – повний спектр задоволення і якості

25.06.2018

Грилі Saber – повний спектр задоволення і якості

У 2011 році компанія Char-Broil представила грилі Saber – особливу лінійку преміальних грилів. Вони продуктивні і доступні за ціною, при цьому поєднують традиційну якість і бонуси інновацій.

Газові грилі будь-яких видів

Saber спеціалізується на газових грилях преміум класу,та аксесуарах до них. Запатентована технологія інфрачервоного підігріву якісно виділяє їх серед інших виробників, збільшує їх продуктивність і дозволяє готувати велику кількість страв набагато швидше і якісніше.

Грилі Saber бувають:

  • окремостоячі;
  • вбудовані – грилі, суміщені з додатковими тумбами, льодовиком і т.д.

 

Грилі Saber можна вибрати по одній із серій:

  1. Elite. Серія Еліт вселяє довіру на всі сто – навіть її зовнішній вигляд говорить про розкіш, надійність та високий клас. Повністю весь корпус гриля виконаний з нержавіючої сталі. Робоча поверхня грилів Saber Elite підсвічується світлодіодними лампами. У комплекті обов’язково поставляється вертел, і великий захисний чохол.
  2. Stainless Steel. Грилі цієї серії повністю виконані з нержавіючої сталі. Під кришкою у них передбачена пара галогенних ламп, у нижній полиці наявне стійке порошкове покриття, а литі кріплення для інструментів відрізняються підвищеною міцністю. У грилів Saber Stainless Steel є кілька зон готування і окремий пальник для Вока.
  3. Cast Stainless. Додаткові особливості цих грилів – вбудовані закриті полички з нержавійки, кришка з торцевими заглушками, температурні датчики під решіткою, регульована решітка для підігріву, а також дуже міцні коліщатка з замком.
  4. Cast Black. «Чорна» серія відрізняється не тільки стильним дизайном. але і більш досконалою системою електропідпалу. Порошкове напилення робить колір стійким. В іншому ці пристрої успадковують всі переваги серії Stainless.
  5. EZ Outdoor Kitchen. Серія вбудованих грилів, в якій передбачено все для повноцінної барбекю-паті. Така міні-кухня загального складання відрізняється міцністю і стійкістю, великою просторою поверхнею для готування і зберігання всіх необхідних інструментів.

 

Всі грилі цього бренду виготовлені з якісної немагнітної нержавіючої сталі, забезпечені надійним електропідпалюванням, легко чистяться і витрачають газ економніше на 30%.
Додатково компанія пропонує чохли для грилів, рожна, рукавички, щітки і решітки, шампури, піддони, термометри, щипці, лопатки і виделки.


Чим хороші грилі Saber

Професійне обладнання Saber порадує любителів барбекю безліччю корисних опцій.
Зональне приготування – опція, яка дозволить не перегрівати гриль і одночасно працювати з декількома типами продуктів. Ви можете вибирати, скільки зон готування буде у вашого гриля. Такий рівень контролю температури можливий через те, що кожен пальник грилів Saber надійно ізольований від сусідніх, і тепло, яке виділяється, не переходить в чужу «зону відповідальності».
Система інфрачервоних решіток Saber володіє і іншими перевагами. Вона оперує більш «м’яким» і рівномірним тепловим випромінюванням, ніж у аналогів, що дозволяє продукту не контактувати з огнем, та не спалювати продукти випаровуючи з них сік.
Сталь, з якої виконані грилі- забезпечує легкий догляд та не залишає при догляді розводів.

Серед інших бонусів:

  • вбудована поличка-решітка для підігріву продуктів;
  • решітка, що відповідає найвищим вимогам безпеки;
  • особливий дизайн кришки забезпечує їй роки безперебійної роботи;
  • фарфорове покриття (в певних моделях) робить чистку внутрішніх частин гриля дуже легкою;
  • грилі Saber можуть працювати як на пропані так і на природному газі.

 

Грилі Saber стійкі, безпечні, працюють стабільно і не втрачають потужності. Вони відповідають найвищим стандартам, і з ними ви легко покажете високий клас в готуванні будь-яких продуктів.


Що кажуть про грилі Saber

Фантастичний гриль! – ось найчастіше визначення техніки Saber. Користувачі по всьому світу відзначають, що грилі цієї компанії відрізняються:

  • зручністю конструкції – збирається і підключається інтуїтивно;
  • готуванням будь-яких продуктів – від м’яса до спаржі і помідорів;
  • відмінною роботою інфрачервоних решіток – всі продукти виходять підсмаженими і соковитими.

 

Також бонусом йде можливість готувати з димком – додати аромат деревного вугілля до ваших страв буде простіше простого завдяки боксу для щепи (продається окремо).
Чого ще можна очікувати від грилів Saber? Вони відрізняються досить великою вагою – сталеві частини конструкції важать більше, ніж у аналогічних грилів інших компаній. Так що ви точно отримаєте міцне обладнання з міцного металу, стійкого до зовнішніх впливів.
Інфрачервоні решітки залишають чудовий малюнок на продуктах. Всередині м’ясо, птиця, риба, овочі і фрукти залишаються ніжними і соковитими, і смак їх набагато краще, ніж у приготованих на звичайному грилі. Ви зможете однаково добре приготувати і шматок м’яса товщиною кілька сантиметрів, і лист салату.

Загальне враження користувачів про грилі Сейбер – відмінне обладнання, у якого недоліків набагато менше, ніж у конкурентів.