Чорна п’ятниця 2021

Акція “Чорна п’ятниця” від Грілекс

12.11.2021

Акція “Чорна п’ятниця” від Грілекс

Відчуваєте, запахло смаженим?

Це ваші сусіди вже готують смачні та соковиті страви на новенькому грилі, який вони щойно придбали у Грілекс! Так-так, в нас стартувала чорна п’ятниця!

 

 

 

Починаючи з 12 листопада і до 28 листопада 2021р. включно, ви купуєте акційні грилі, а ми до них даруємо круті подарунки!

 

 

 

Все просто: обирайте гриль вашої мрії (можна і два, і три…) – і одразу отримуйте подарунки, які на вас вже чекають!

 

 

Поїхали!

 

 

  • Круті американські керамічні грилі Kamado Joe лінійок Classic та Big йдуть з двома 9кг мішками найкращого аргентинського вугілля Kamado Joe та оригінальним розпалювачем Looftlighter у подарунок!


 

  • Американські газові грилі Char-Broil Signature 4B, Char-Broil Commercial 4B, Saber Select 3B та Saber Select 4B теж отримують заслужені подарунки – надлегкий та безпечний газовий балон на 19.7 літрів! А ще докидаємо вам крутезний гаджет – тримач для пляшки з відкривачкою!


 

  • Не можете жити без того, щоб щось не підкоптити? Обирайте легендарні смоукери Oklahoma Joe’s! В подарунок до моделей Highland та Bandera ви отримуєте 9кг мішок найкращого вугілля Kamado Joe та брутальний фартух з відкривачкою для пляшок Oklahoma Joe’s.

До класичної коптильні Oklahoma Joe’s Bronco крім вугілля даруємо кастомну потрійну решітку для готування різноманітних страв.

А маленький портативний вугільний гриль Oklahoma Joe’s Rambler отримує великий мішок аргентинського вугілля.


 

  • Класика ніколи не виходить з моди – обирайте традиційні вугільні грилі Char-Broil! До моделей Kettleman, Performance 580 та Performance 780 даруємо нержавіючий лоток для приготування ребер 2-в-1.

Навіть базова модель Char-Broil American Gourmet 225 теж отримує подарунок – зручні щипці для гриля Char-Broil Aspire.


 

  • Ви досі обираєте між газовим та вугільним грилем!? Гриль 2 в 1 Char-Broil Gas2Coal створений саме для вас! Ви щоразу можете обирати, на чому саме готувати: на газу чи на вугіллі. Кожному покупцю цього унікального гриля даруємо спеціальний ліхтар та круту підставку для пляшки.


 

  • Звичайно ж, ми не забули про наші оригінальні футуристичні грилі Char-Broil All-Star: і газова, і електрична моделі йдуть з фірмовими ножицями для м’яса Char-Broil та оригінальним ліхтарем для гриля Char-Broil в подарунок.


 

Думаєте, це вже все? Ні!

 

До всіх акційних грилів ми даруємо також два класичні американські соуси для барбекю Sweet Baby Ray’s Sweet’n’Spicy та Hickory&Brown Sugar.

Поспішайте!

Хоч чорна п’ятниця починається в нас раніше і подарунків ми приготували багато, розлітаються вони ду-у-у-уже швидко! 😉

 

*Під подарунком мається на увазі придбання за 1.00 грн.